Om os

1. Substans x synlighed = effekt
Vi har en forkærlighed for enkle ting som fx denne formel. Effekten og udviklingen kommer, når kommunikationen har gennemslagskraft, og der er substans i dit produkt/din ydelse.

2. Kortsigtede indsatser skal understøtte den langsigtede mærkeopbygning
Alt, hvad du gør, kan enten styrke eller udvande dit brand. Vi tror på brandbuilding, så vi tager medansvar for, at kortsigtede kampagner og salgsindsatser også styrker dit brand på langt sigt.

Lige siden starten i 1967 har nysgerrighed, engagement og lysten til at skabe udvikling drevet os frem. Drivkraften ligger i vores DNA: Vi sidder ikke og venter på at ansvar. Vi tager ansvar. Hos os er det okay at begå fejl, bare vi lærer af dem. For vi elsker initiativ, handling og udvikling. Vores røde pil er ikke bare et logo. Den er symbol på vores kultur og alt det, der driver os. Det er derfor, vi siger: 

Vent ikke på udviklingen. Skab den.

 


 

FAKTA
Nørgård Mikkelsen er ejet af 11 ledende medarbejdere og investeringsselskabet 3C Holding. I årenes løb har vi udviklet os fra at være et klassisk reklamebureau til at være et kommunikationshus, der også rummer konsulentydelser og kreativ forretningsudvikling. I dag er vi ca. 90 medarbejdere, og vi har kontorer i Odense og København.

Du kan også møde os her